The Cycling academy:

Fietsen is niet moeilijk. Je gaat zitten en zet je voeten op de pedalen. Helm vast, klikschoenen aan en blik op oneindig. Toch? Voor de gemiddelde fietser wel. Maar niet voor de ambitieuze amateur die een prestatie neer wil zetten. Een wedstrijd fietsen bijvoorbeeld, of meedoen aan een cyclo of goede-doelen rit.

Voor die laatste atleten is er The Cycling Academy. Wij helpen je jouw doel te halen en fit over de eindstreep te komen. Dat doen we op basis van wetenschappelijk onderzoek en trainingsschema’s op maat. Zodat je ook je werk en sociale leven draaiende kunt houden. Onze aanpak draait erom je fitter en mentaal sterker te maken. Wat ons betreft de twee belangrijkste ingrediŽnten voor een topprestatie.

The Cycling Academy helpt je tijdens de wintermaanden (november t/m maart) om je duurconditie op peil te brengen of te houden. Hoe? Wij geven trainingen van 2Ĺ uur achtereen op een Wattbike. Tijdens de trainingen geven ervaren wielrenners en andere experts informatie over verschillende onderwerpen die te maken hebben met wielrennen of de voorbereiding van een event bijvoorbeeld de Alpe d’HuZes of Tour for LiFe.

Tijdens de zomermaanden (april t/m september) kun je tijdens je verblijf bij de Sportherberg kennismaken met onze trainingen ťn de Wattbike. We bieden je de mogelijkheid om jouw Power Peak vast te stellen dmv een 6” test. Ook voor andere ‘performance’ tests kun je tijdens jouw verblijf een afspraak maken. En jouw trainingsuren tijdens een regenachtige dag hoeven ook niet in het water te vallen.

Kijk voor meer informatie op onze website:
www.thecyclingacademy.nl/amsterdam