Fietshotel van fietsers voor fietsers

Onze passie voor wielrennen én bergen bracht ons, Ella en Monique, in 2017 voor het eerst in de Franse Vogezen. Dat was ook onze eerste kennismaking met de Sportherberg. We werden gelijk gegrepen door de veelzijdigheid van deze prachtige omgeving. Vanaf november 2018 hebben wij het stokje overgenomen van Michel en Anita en zijn wij de nieuwe eigenaren van de Sportherberg.

Je mag van ons verwachten dat wij het hotel voortzetten zoals je het kent: het gezelligste fietshotel in de Vogezen. Met lekker eten en drinken, gastvrij en volop genieten.

En of je nu komt om fanatiek te trainen, gewoon lekker te fietsen of een combinatie van beide. Wij zorgen dagelijks voor een uitdagende of ontspannende route, die we voor je kunnen uploaden naar jouw fietscomputer. De Vogezen bieden voldoende afwisseling waarop je nooit raakt uitgekeken.

Naast de Sportherberg runnen wij, in Nederland, The Cycling Academy Amsterdam. Daar kun je jouw fitheid gedurende de wintermaanden op peil brengen of houden, door middel van indoor duurtrainingen.

Ella is bovendien gecertificeerd Pro Coach bij The Cycling Academy Nederland en kan jou begeleiden op zowel fysiek als mentaal gebied. Ze weet wat er nodig is om een sportprestatie neer te zetten en staat je bij tot over de eindstreep. Zo krijg jij alle hulp om te presteren als een pro, zonder je eigen leven op pauze te zetten.

Vanaf april 2019 ben je van harte welkom in de Sportherberg.
Reserveren voor het seizoen 2019 kan vandaag al.

Ella en Monique